15 Ekim 2011

journal intime vol2






valla her turlu gina geldi tamam yemegi yakmis çay suyunu ocaktan diger ocaga alip eski ocagin altini sondurmeyip bosa yanmasinada sebep olmus olabilirim yada bulasiklari yikadigim zaman firina dokunmam suyu aritmam çesmeden içerim renkliyi renksizi ayirirken yanlis ayirir pembe geceligi siyahimsida yapmis olabilirim açik renk yastik kiliflarida morarmis olabilir yataktan çikinca aksami geri yatcam deyip duzeltmeyebilirim yemek yaparken malzemeleri hemen yerine yerlestirmeyip savas alanina çevirebilirim mutfagi .. biktim valla her gun beceriksizligimlen suçlanmaktan yeter yani burama surama kadar geldi hayatinizdan bi kaç seneye kadar defolup gidicem bi sabir ya ondan sonra gormiyceniz beni zaten ayda yilda bayramda seyranda iste baska sehire mumkunse baska ulkeye gidicem beni ilk arayan siz olun pahali hediyelerimi kavgalarinizda araya girislerimi derdiniz varmi diye bikmadan soruslarimi sirf siz gulun diye sekilden sekile bilerek girdigimi memnun olasiniz diye !! neyse

konusmak fayda etmiyorsa susmak en iyisidir cogu zaman. uzun zaman susmak, oyle az bi susmak degil, dunyanin tum zamani seninmiscesine susmak. bazen en yakinindaki bile sana sirtini cevirebilir, sirt bu cevrilebilir, kimin cani acir, kim kirilir kimse umursamaz.
sakinmis gibi gorunursun, cok sakin. hani hersey "yerli yerindeymis" gibi. olmasi gerekenler olmus, sen hayatini super bi yola sokmussun, tum istediklerine sahipmiscesine sakin. oyle uzak herkesten. kim oldugunun bi onemi olmadan mesafe degil bu uzaklik. her mesafe uzaklik olmayabilir ama bu uzaklik iste.
yormazsin artik kendini anlatmak icin cabalamazsin. sessiz bi gulumseme yuzunde. susmak cogu zaman iyidir en iyisi. aptal ucuz 5para etmez sarkilar falan dinlersin en fazla..
hepsi bu ( ö.d )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayfalar